Tatarucingan Sunda

Tatarucingan Sunda

Game Tatarucingan Urang Sunda

Game details


1.9.0
Android 4.0.3
Everyone
100000
100,000 - 500,000
4.5 (90.4%) 2,668 votes

Game description


Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus diperuntukan bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun. Eta ge mun pimatakkeun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng "klue" na. Deurr... we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar "lampu koneng", inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun "lampu beureum". Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik. Perlu koneksi internet.

Upami aya gambar nu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Cara Ngalebetkeun Kodeu:
Buka lepel anu masih dikonci. Teras klik kotak isian kodeu. Ketik kodeuna, teras klik "Muhun".

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring nu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com

You may also like these games

online